donderdag, 30 maart 2017 16:00

PZC/Drvkkery-lezing Sonja Barend (uitverkocht)

Sonja Barend gaat op donderdag 30 maart in de Kloveniersdoelen met PZC-journalist Ernst Jan Rozendaal in gesprek over haar memoires Je ziet mij nooit meer terug. Het interview begint om 16.00 uur. Kaarten: €7,50.

 

Je ziet mij nooit meer terug
Sonja Barend

Pagina's: 224
ISBN: 9789023449782
Bindwijze: Gebonden boek
Prijs: € 19.99

(foto: Sascha de Boer)

Je ziet mij nooit meer terug is een indringend boek waarin Barend op zoek gaat naar antwoorden over haar jeugd en het lot van haar vader in oorlogstijd.

Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Haar heldere en betrokken manier van interviewen is een voorbeeld en inspiratie voor velen. In deze indringende memoires is ze niet langer degene die alleen vragen stelt, maar zoekt ze ook de antwoorden. Vragen die haar al sinds haar jonge jaren achtervolgen over het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd.

Al zoekende probeert ze inzicht te geven in wat haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting van haar televisiewerk heeft bepaald. Daarmee komt Sonja Barend, die voor iedereen al zo vertrouwd was in de huiskamer, nóg dichterbij.

PZC-korting

Op 21 en 22 maart vindt u een kortingcode in de PZC waarmee u online twee kaartjes kunt kopen voor €3,50 per stuk. 

btn bestelkaarten