vrijdag, 31 maart 2017 16:00

Eva Rovers over Boudewijn Büch

Eva Rovers vertelt op vrijdag 31 maart om 16.00 uur over haar biografie van Boudewijn Büch, getiteld Boud. Toegang is vrij, maar reserveer wel een kaartje.

Boud - Het verzameld leven van Boudewijn Buch
Eva Rovers

Pagina's:
ISBN: 9789035137424
Bindwijze: Gebonden boek
Prijs: € 39.90

In de biografie Boud maakt Eva Rovers een reis door het wonderlijke leven van Boudewijn Büch. Uit atlassen, poëzie en rock & roll bouwde hij een eigen wereld en eigen werkelijkheid op. Een literair spel van feit en fictie.

Goethe, Mick Jagger, eilanden, dodo's en eeuwenoude boeken: Boudewijn Büch liet Nederland kennismaken met de meest uiteenlopende onderwerpen en wist met zijn aanstekelijke enthousiasme literatuur en geschiedenis even toegankelijk te maken als popmuziek. Als kind had hij al ontdekt dat hij met verhalen in staat was het leven naar zijn hand te zetten.

Uit atlassen, poëzie en rock & roll bouwde hij een eigen wereld op en sleurde daarin iedereen mee met wie hij sprak. Dat bezorgde hem invloedrijke vrienden, toegang tot de literaire wereld en heel veel aandacht. Maar zijn betoverende verhalen brachten hem ook talrijke demonen, die hij zijn leven lang moest bevechten.

btn bestelkaarten

 

Over de Boekenweek

Van 25 maart tot en met 2 april vieren we de 82ste Boekenweek. Herman Koch schreef dit jaar het Boekenweekgeschenk Makkelijk Leven. Lezers krijgen dit boekje cadeau in de boekhandel bij aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.