dinsdag, 30 mei 2017 19:30

Literaire avond met Annelies Verbeke, Alex Boogers en Marcel Möring (Kloveniersdoelen)

In het kader van de Four Freedoms organiseert Stichting Literaire Activiteiten Zeeland (SLAZ) op dinsdag 30 mei een literaire avond met schrijvers Annelies Verbeke, Alex Boogers en Marcel Möring. Kaarten: €7,50.

 

Korting voor vrienden van de Drvkkery!

Op vertoon van uw Drvkkery-klantenkaart of onze app aan onze kassa betaalt u slechts €5,-.

Deze actie is alleen geldig in de winkel.

De klantenkaart is gratis verkrijgbaar in de winkel. Meer weten over de klantenkaart en app? Lees dit artikel of vraag het aan een van onze collega's!

Annelies Verbeke

Annelies Verbeke is onder andere auteur van de boeken Dertig Dagen, Vissen Redden en de nieuwe verhalenbundel Hallelujah

Alex Boogers

Alex Boogers is schrijver van de romans Het waanzinnige van sneeuw, Wanneer de mieren schreeuwen, Alle dingen zijn schitterend en Alleen met de goden. Dit laatste boek is genomineerd voor de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2016. Ook won het boek de Nederlandse Boekhandelsprijs 2016.

Marcel Möring

Marcel Möring schreef onder meer Mendels erfenis (Geertjan Lubberhuizenprijs), Het grote verlangen (AKO Literatuurprijs), In Babylon (Gouden Uil Literatuurprijs), Dis (F. Bordewijkprijs 2007 en de longlist van de Libris Literatuur Prijs en AKO Literatuurprijs), Louteringsberg en het in 2017 verschenen Eden.

Programma

19.00 uur inloop
19.30 uur start met toelichting op de avond door Marcel Möring
19.45 uur Interview Annelies Verbeke
20.00 uur Interview Alex Boogers
20.15 uur intermezzo
20.30 uur ronde tafelgesprek met de twee schrijvers o.l.v. Marcel Möring
21.30 uur afsluiting van de avond.

btn bestelkaarten