vrijdag, 30 juni 2017 16:00

Boekpresentatie Liesbeth Labeur

Liesbeth Labeur presenteert op vrijdag 30 juni haar graphic novels 'Op weg en reis' (heruitgave) en 'Een lamp voor mijn voet' in onze Brasserie. De boekpresentatie begint om 16.00 uur.

 

Labeur creëert in haar beide boeken het Zeeuwse meisje Neeltje, dat opgroeit in een protestants gezin en die haar vertrouwde wereld ziet afbrokkelen. Behoedzaam volgt Labeur haar fantasievolle personage van jong meisje tot volwassen vrouw. Tijdens de boekpresentatie wordt Labeur geïnterviewd door Eva Cossée, uitgever.

Liesbeth Labeur

Liesbeth Labeur (Middelburg, 1975) is kunstenaar en leeft en werkt in Zeeland. Ze studeerde aan de Sint Joost Academie in Breda. In haar artistieke praktijk staan piëtistisch vormgebruik en Babylonische beeldverwarring centraal. Zo maakte zij in 2008 een installatie over De brede en de smalle weg en gaf ze in 2009 met succes de eenmalige glossy Calvijn! uit. In 2011 won ze de Stripschapsprijs met haar originele en schitterend getekende graphic novel Op weg en reis. Ze ontving vele prijzen voor haar werk en werd genomineerd voor de prestigieuze Prix de Rome. Ze was adviseur van de film Dorsvloer vol confetti naar het gelijknamige boek van Franca Treur.

Aanmelden

Meld u aan voor de boekpresentatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.