vrijdag, 02 februari 2018 15:30

Interview Murat Isik (€2,50 korting met Readr)

Murat Isik wordt op vrijdag 2 februari om 15.30 uur in de Kloveniersdoelen geïnterviewd over zijn roman 'Wees onzichtbaar'. Op vertoon van je app of klantenkaart krijg je in de Drvkkery €2,50 korting op een kaartje.

Wees onzichtbaar
Murat Isik

Pagina's: 597
ISBN: 9789041422903
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 24.99

Korting met Readr

Een kaartje kost in de voorverkoop in de Drvkkery op vertoon van je app of klantenkaart €5,- in plaats van €7,50. Deze actie geldt alleen in de winkel. 

Wees onzichtbaar

Wees onzichtbaar vertelt over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader en is een prachtige coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld, gebaseerd op Murat Isiks eigen jeugd. Maar het is ook een schitterende en kleurrijke ode aan de Bijlmer.

De Bijlmermeer, begin jaren tachtig. De vijfjarige Turkse Metin komt met zijn ouders en zus naar Nederland. Het gezin gaat in de flat Fleerde wonen. Vader is een werkloze communist die overdag boeken van Marx leest en zich 's avonds bezat met vrienden. Thuis is hij vaak gewelddadig en dan siddert het hele gezin. Metin vreest hem en maakt zich onzichtbaar. Maar langzaam - als de kinderen ouder worden en de moeder emancipeert - groeit het verzet tegen de vader.

Murat Isik

Murat Isik (1977) debuteerde in 2012 met de roman Verloren grond, die tot op heden tien drukken beleefde. Hij ontving er de Bronzen Uil Publieksprijs mee en werd genomineerd voor de Academica Literatuurprijs. Verloren grond werd vertaald in het Duits, Zweeds en Turks.

btn bestelkaarten

 (De Readr-actie geldt niet online, maar alleen in de winkel)