donderdag, 01 februari 2018 19:00

Maand van de Spiritualiteit: Maarten den Dulk

Emeritus hoogleraar theologie en oud-predikant Maarten den Dulk geeft op donderdag 1 februari om 19.00 uur een lezing in de Drvkkery over het boek 'Voor een nieuw begin, de agenda van Genesis'. Kaarten: € 5,- (inclusief koffie of thee). Er is ook een voordelig passe-partout te koop voor vier lezingen.

Voor een nieuw begin. De agenda van Genesis.
Maarten den Dulk

Pagina's: 80
ISBN: 9789492183613
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 12.50

btn bestelkaarten

 

btn bestelpassepartout

De oeroude verhalen van Adam en Eva, Noach en de torenbouwers van Babel vertellen over hoe je opnieuw begint. Na een catastrofale ervaring wordt leven in vrede een urgente optie. Maarten den Dulk vertelt aan de hand van deze verhalen wat de levensagenda van de mens is.

Maand van de Spiritualiteit 2018

In het leven en in de kunst moet men elke dag opnieuw beginnen," zei Louis Couperus ooit. Maar hoe doe je dat, loslaten wat er is gebeurd en jezelf een nieuwe kans geven? Lang niet iedereen gelooft in de kracht van een nieuwe start. Dat is een gemiste kans want een gemaakte fout biedt nogal eens een nieuwe kans. Door te falen leer je en groei je.

Opnieuw beginnen gaat over jezelf herpakken, jezelf vernieuwen, de zaken anders kunnen en durven benaderen. Een nieuwe start maken vergt moed, maar kan voor iedereen nuttig zijn. Nuttig voor onszelf, maar ook voor onze relaties met anderen.

Lezing Maarten den Dulk
Donderdag 1 februari, 19.00 uur, de Drvkkery 
Entree € 5,00 inclusief koffie/thee.
Klik hier voor het bestellen van een passe-partout voor 4 lezingen (€15,-)
Kaartverkoop: tickets zijn te koop in de Drvkkery en online via www.drukkerijmiddelburg.nl/tickets