dinsdag, 28 augustus 2018 12:00

Presentatie 'Walcherse wandelingen' (inclusief wandeling)

Op dinsdagmiddag 28 augustus wordt het boekje 'Walcherse wandelingen' in de Drvkkery gepresenteerd. Dit wordt voorafgegaan door een wandeling van Biggekerke naar Middelburg (meld u aan!). In de wandelgids laten auteurs Els van den Kerkhof, Aagje Feldbrugge en Hans Corbijn je de allermooiste plekjes van Walcheren ontdekken. 

Auteur Els van den Kerkhof zal het eerste exemplaar van 'Walcherse wandelingen' overhandigen aan dijkgraaf Toine Poppelaars van Waterschap Scheldestromen. Waterschap Scheldestromen zorgde er – samen met de Gemeente Veere en de Stichting Voetpaden Walcheren – voor dat de wandelgids financieel mogelijk werd gemaakt.

Het wandelboekje is na de presentatie voor €14,95 te koop in de Drvkkery.

Programma van Biggekerke tot de Drvkkery

12.00 Ontvangst met koffie, een bolus en een broodje in Café Juliana in Biggekerke (Dorpsstraat 1).
13.00 Start van de wandeling (ong. 10 kilometer) naar boekhandel de Drvkkery in Middelburg
16.00 Presentatie van de wandelgids - met enkele korte toespraken en overhandiging aan dijkgraaf Toine Poppelaars
16.30 Borrel bij de Drvkkery

Vanaf station Middelburg rijdt om 11.35 uur en 12.35 uur bus 53 (richting Domburg) naar de halte Herv. Kerk in Biggekerke. Café Juliana is vlak bij de bushalte. De busrit duurt een kwartier.

Aanmelden

Gezien de beperkte ruimte in Café Juliana en boekhandel de Drvkkery hoort de uitgeverij graag van uw komst. Meld u uiterlijk vrijdag 24 augustus aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .