vrijdag, 19 oktober 2018 16:00

Interview en publieksgesprek Alain Verheij over boek 'God en ik'

Schrijver Alain Verheij gaat op vrijdag 19 oktober in gesprek met Jan de Vlieger en publiek over zijn nieuwe boek 'God en ik'. Aanvang: 16.00 uur. Toegang is vrij, gelieve wel aan te melden. 

God en ik
Alain Verheij

Pagina's: 192
ISBN: 9789045035734
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 18.99

"Het is een soort 'best of' van de Bijbel, geschreven vanuit mijn persoonlijke ervaring én mijn werk als theoloog. Mensen komen steeds minder in de kerk, dus breng ik het mooie van het geloof in dit boek naar buiten. Op zo'n manier dat het de weldenkende 21e-eeuwer kan inspireren, zonder dat ik iemand probeer te bekeren. En met een handige woordenlijst achterin, zodat je snel even kunt op zoeken wat Pinksteren ook alweer was voordat je naar de meubelboulevard gaat.'

Alain Verheij (Rotterdam, 1989) is theoloog en schrijver. Hij is regelmatig te horen op de radio als huisdeskundige bij KRO-NCRV. Zijn artikelen voor Reporters Online behoren tot de best gelezen stukken op Blendle. Zijn missie is om eeuwenoude verhalen te herontdekken en relevant te maken voor de moderne mens. God en ik krijgt een derde druk en is genomineerd voor beste theologische boek van het jaar.

Datum: vrijdag 19 oktober
Locatie: Binnentuin van de Brasserie, Markt 51, Middelburg
Aanvang: 16.00 uur
Inloop: 15.45 uur
Entree: vrije toegang, wel reservering met kaartje
Kaartverkoop: kaarten zijn te verkrijgen in de Drvkkery en online via www.drukkerijmiddelburg.nl/tickets

 btn bestelkaarten