vrijdag, 22 maart 2019 15:30

Boekenweek: Dubbelpresentatie Anna. A Ros & Floortje Zwigtman

De Middelburgse schrijfsters Anna A. Ros en Floortje Zwigtman presenteren op vrijdag 22 maart, de middag voorafgaand aan de Boekenweek, om 15.30 uur hun nieuwe boeken in de Drvkkery. Toegang is vrij, gelieve aan te melden.

De boeken van Ros en Zwigtman sluiten naadloos aan bij het Boekenweekthema 'Moeder, de vrouw'. Floortje leest voor uit 'Het boek van het leven', dat gaat over tradities, gebruiken en mythen rond zwangerschap, bevalling en het prille moeder- (en vader-)schap. Anna vertelt een verhaal uit haar nieuwe bundel 'Kort An', waarin de thema's moederschap, gender, leven en dood aan bod komen.

Floortje is bekend van de romans 'Wolfsroedel' en de 'Groene Bloem trilogie' en de non-fictieboeken 'Het Wildste Boek voor Buiten' en 'Fabeldieren'. Zij heeft in haar, samen met de briljante Vlaamse illustratrice Sassefras de Bruyn, door Lannoo uitgeven boek humor gecombineerd met een antropologische invalshoek. Anna, die eerder de dichtbundel 'Overleven' en de historische romans 'Surrogaat' en 'Een horzel steekt niet' schreef, brengt op persoonlijke, soms surrealistische en vaak humoristische wijze herkenbare verhalen samen in deze door WoordenStorm uitgegeven bundel.

Na afloop wordt er gesigneerd.

Kaartverkoop

Toegang voor deze dubbelpresentatie is gratis. Gelieve aan te melden i.v.m. het aantal beschikbare stoelen. Een vrijkaartje is verkrijgbaar in de Drvkkery en via de online ticketverkoop.

btn bestelkaarten