zaterdag, 14 september 2019 14:00

Meet & greet met Jelle Hermus

Jelle Hermus (oprichter van SoChicken) is op een missie om Nederland leuker, blijer en liefdevoller te maken. Op zaterdag 14 september is de auteur van 'Leven met wind mee' en 'Steeds leuker' om 14.00 uur bij ons te gast.  

Leven met wind mee
Jelle Hermus

Pagina's: 256
ISBN: 9789021572659
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 20.00
Steeds leuker
Jelle Hermus

Pagina's: 288
ISBN: 9789021567068
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 20.00

Jelle geeft een inspirerende presentatie van 15 minuten, met daarna alle ruimte voor vragen, signeren en free hugs!

Over Leven met wind mee

'Dramaloosheid' – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In 'Leven met wind mee' laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert. Na zijn succesvolle debuut 'Steeds leuker' gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper.

Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret. Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen.Best fijn.

Jelle Hermus

Jelle Hermis is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: 'Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.'