dinsdag, 23 mei 2017 20:00

Concert Dan Stuart (Kloveniersdoelen)

Dan Stuart is het meest bekend van de populaire altcountry/postpunk/rockband Green On Red die hij in de jaren 80 al begon met Chuck Prophet en Chris Cacavas en als helft van Danny & Dusty (met Steve Wynn). Op woensdag 23 mei treedt Stuart in de Kloveniersdoelen op met de Italiaanse gitarist Antonio Gramentieri (Sacri Cuori).

(Foto: Darren Andrews)

Door de jaren heen heeft Dan Stuart in veel verschillende configuraties opgetreden en op diverse plaatsen in de wereld gewoond en getoerd. Enkele jaren terug was hij o.a. ook te zien met een hele puike set op het Take Root festival waar hij begeleid werd door Sacre Cuori. Op deze tour zal Dan ook worden bijgestaan door Sacre Cuori-gitarist en zanger Antonio Gramenteiri.

Dan Stuart heeft het opmerkelijke talent om een krachtige short story te schrijven van onder de 5 minuten. In 2012 bracht Dan Stuart na een lange tijd van afwezigheid in de muziek een nieuw album uit "The Deliverance Of Marlowe Bilings" dat kon rekenen op lovende media aandacht, in februari van dit jaar is zijn nieuwe album Marlowe's Revenge verschenen waarop hij bewijst dat hij nog lang niet uitgeblust is en nog altijd een geweldige rauwe performer is.

Concert Dan Stuart + Antonio Gramenteiri
Dinsdag 23 mei
Kloveniersdoelen
Aanvang: 20.00 uur
Deuren open: 19.30 uur
Tickets: € 15,- (te koop in de Drvkkery en via www.drukkerijmiddelburg.nl/tickets)

btn bestelkaarten

Media