zaterdag, 27 januari 2018 15:30

Optreden Denise Marie & Marcel Koster

Denise Marie en Marcel Koster treden op zaterdag 27 januari om 15.30 uur op in de Brasserie. Al meer dan 25 jaar maakt Denise Marie muziek. In bands, duo's en als solo-artiest in verschillende landen. Ze speelt Americana, Blues, Jazz en Folk. Ze heeft 4 CD's gemaakt met eigen composities, en werkt momenteel aan haar 5e CD. Zij woont in Nederland met haar man en muzikale partner Marcel Koster (slagwerk, accordeon, zang.) 

Daarvoor woonde ze in twee mooie Amerikaanse steden bekend om hun kunst en muziek; New Orleans en Santa Fe, twee geweldige plekken voor de ontwikkeling van een vrije geest en muzikant. Vanwege haar unieke manier van songwriting en haar wil om te leren, was zij welkom om optredens en opnames te doen met legendes in allebei de steden.

Hoewel Denise geen nummers heeft geschreven die in de hitlijsten terecht zijn gekomen, wordt haar muziek gedraaid op veel lokale en een paar grotere radiostations in verschillende landen. Ze heeft een paar aanstekelijke nummers geschreven, maar zij is meer bekend om haar poƫtische teksten en unieke akkoorden. Ze speelt slide en gebruikt open stemmingen op de 6 snarige gitaar. Ze speelt ook de 4 snarige tenor gitaar en de riqq (midden-oosten tambourijn).

Media