zaterdag, 23 maart 2019 15:30

Muziek in de Brasserie: Peetman & The Wild Horses

Ter viering van zijn nieuwe single en videoclip treedt de Middelburgse singer-songwriter Peetman op zaterdag 23 maart om 15.30 uur op in de Drvkkery. Niet langer alleen, maar met band! The Wild Horses, bestaande uit drummer Marc Blom en bassist Loek van der Linde, vergzellen Peetman.

In februari lanceerde de Middelburgse singer-songwriter Peetman zijn nieuwe single en videoclip: Sideshow. Het nummer is opgenomen in de thuisstudio van Peetman en gemasterd bij de Middelburgse FuzzTone Studio. Martijn Fincke nam de videoclip voor zijn rekening. De single is gratis binnen te halen via Spotify. De videoclip staat op het YouTube kanaal van Peetman.

"Als de salade bij een Mac-menu of als de derde keeper bij de selectie van het Nederlands Elftal. Het gevoel van er wel bij zíjn, maar er niet bij hóren. Net als de vierde scheidsrechter bij een Champions Leaguewedstrijd: je mag niet op het veld staan en je mag ook niet aanschuiven in het VAR busje. Letterlijk en figuurlijk neem je plaats aan de zijlijn. Niemand ziet je, niemand vindt je belangrijk.". Dit vormde de inspiratie voor de nieuwe single, Sideshow, van Peetman. Het is een ode geworden aan alle mannen en vrouwen die dagelijks achter de schermen de show draaiende houden, maar nooit op het podium mogen staan om het applaus in ontvangst te nemen.

Bij de nieuwe single hoort ook een videoclip die is geschoten door de bevriende Middelbugse foto- en filmograaf Martijn Fincke. De laatste maakte al drie keer eerder een clip voor Peetman. Als decor is dit keer gekozen voor Stal de Pagter in Grijpskerke. De nieuwe single is de voorloper van een CD die Peetman eind dit jaar of begin volgend jaar wil uitbrengen.

Media