maandag, 26 augustus 2019 00:00

Expositie De Directiekamer: Veere daar moest je geweest zijn

Na een succesvolle zomertentoonstelling met verkopen van schilderijen van o.a. J.F. Schütz, W.F.A.I. Vaarzon Morel en Reimond Kimpe nu in De Drvkkery een verkoopexpositie van kunstenaars die in Veere woonden en werkten.

 

De wand van Kunsthandel De Directiekamer in Middelburg is opnieuw ingericht. Deze keer met schilderijen die Veere als onderwep hebben. Veers werk van o.a. Paul Arntzenius, Herman Bogman jr, Reimond Kimpe, Dirk Koets, Johan ten Kooster, Rudolf Schönberg, Willem Johannes Schütz, W.F.A.I Vaarzon Morel,Willem Wijmans en etsen van Walter Vaes. Voor beschrijvingen en prijzen met korting: zie catalogusmap.

Onder de titel Veere daar moest je geweest zijn is in De Drvkkery een belangrijk overzichtswerk te koop over schilders die in Veere woonden en werkten. Dit boek cadeau bij aankoop van een Veers werk. Het boek hoort bij een prachtige tentoonstelling in de Schotse Huizen en het Stadhuis van Veere, die u kunt bezoeken tot 24 november a.s.

Hieronder twee foto's om u een idee te geven van de geëxposeerde schilderijen in De Drvkkery.

Informatie: Jan Louter,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 06 29303132