zaterdag, 03 augustus 2019 00:00

Expositie Doopsgezinde Kerk: De zege in zicht

Fotograaf Gerrit de Heus reed een jaar lang door het land en bracht niet-alledaagse Nederlandse kampioenschappen in beeld. De expositie is elke donderdag, vrijdag en zaterdag (t/m 31 augustus)  te bezichtigen in de Doopsgezinde Kerk. Het bijbehorende fotoboek ligt ter iznage in de kerk en is te koop in de Drvkkery. 

 

De Zege in Zicht
Gerrit De Heus

Pagina's: 144
ISBN: 9789075596007
Bindwijze: Gebonden boek
Prijs: € 24.99

De foto's op deze tentoonstelling gaan over Nederlandse Kampioenschappen: van sjoelen tot wokslee├źn en van komkommers sorteren tot dogdance.

Het is een ode aan de organisatoren en mensen achter de schermen. Maar het is natuurlijk vooral een ode aan de deelnemer, de sporter, de hobbyist of vakman die er alles aan heeft gedaan om mee te mogen doen. En waar voor de ene deelnemer meedoen al geweldig is, wil de andere gewoon de beste zijn. Kampioen worden van Nederland. Een tentoonstelling vol passie! Al met al een ontroerend kijkje in een voor velen onbekend stukje Nederland.

De foto's zijn te zien vanaf 3 augustus, elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 14-17 uur in de Doopsgezinde Kerk, Lange Noordstraat 62 te Middelburg.


www.dgwalcheren.nl