De Drvkkery Top 10

Leven en laten leven
Hendrik Groen

De schilders van Domburg
Francisca van Vloten

President vermist
Bill Clinton & James Patterson & Ruud van der Helm & Waldemar Noë

Inside
Michel van Egmond

Macbeth
Jo Nesbo & Annelies de Vroom

Marionet
Daniel Cole & Josee Koning

De meid
Marlies Allewijn

DIRK KUYT
Dirk Kuyt & Jaap de Groot

Het zwembad
Libby Page & Anna Livestro

De laatste getuige
Frank Krake

Zoek & Bestel
ZOEKEN KAN VIA BOVEN- EN ONDERSTAANDE ZOEKVELDEN

  Tip van
  Eric de Vries

  Kieran Larwood - Podkin Eenoor

  Podkin is de held onder de konijnen. Onverschrokken, onverwoestbaar en moedig. Maar hij is dat beslist niet altijd geweest. In dit eerste deel van een trilogie wordt het echte verhaal van Podkin Eenoor door een bard uit de doeken gedaan en het is spannend van de eerste pagina tot de laatste. J.R.R. Tolkien meets Beatrix Potter...

  ... lees meer

  Jubileum

  20 jaar de Drvkkery! 20 jaar de Drvkkery!
  Op maandag 28 mei bestaat de Drvkkery precies 20 jaar. En met voorganger Fanoy erbij zelfs 120! We gaan dit tot het eind van het jaar vieren met bijzondere activiteiten en wekelijkse aanbiedingen. Ook is er zes weken lang een expositie te zien over de winkel.  ... lees meer

  Tip van
  Monique Eskens

  Libby Page - Het zwembad

  Wat een heerlijk boek om lekker in te duiken. Je kunt je helemaal verliezen in de strijd voor het behoud van het zwembad en wegzwijmelen bij het romantische kantje van het verhaal. Op het eind moest ik een traantje wegpinken, heerlijk!

  ... lees meer

  Tip van
  Jelmer Oskam

  Erling Kagge - Stilte in tijden van lawaai

  De Noorse avonturier Erling Kagge schrijft in een zeer prettige stijl. Kalm, positief, alsof je samen een wandeling maakt. Het is geen hogere en ook geen diepere filosofie, maar wel een zeer fijn boek om je (weer) echt bewust naar de stilte te laten luisteren. En om te beseffen dat er soms geen fijnere plek is om te vertoeven dan in je eigen hoofd.

  ... lees meer

  Tip van
  Fred de Bruijne

  Hendrik Groen - Zolang er leven is

  Wie precies de schrijver achter Hendrik Groen is blijft een goed bewaard geheim. Maar als hij in 6 zinnen het ontroerende verhaal van zijn overleden dochter opschrijft weet je één ding zeker: schrijven kan hij wel!

   

  ... lees meer

  Tip van
  Caroline Leijdekker

  Lize Spit - Het smelt

  Eindelijk weer een boek waar ik niet over kan ophouden. Een boek waar ik iets harder voor naar huis fiets en dat voor altijd bij me blijft. Beeldschoon en schrijnend tegelijk. Ik ging hoe langer hoe meer opzien tegen het einde en toen... toen was het uit.

  ... lees meer