Best verkocht in de Drvkkery!

Ragdoll
Daniel Cole & Roelof Posthuma

In het museum
Joost van Driel

Kunnen we praten
Joris Luyendijk

Joona Linna 6 : Jager
Lars Kepler & Clementine Luijten & Jasper Popma

Je ziet mij nooit meer terug
Sonja Barend

Pogingen iets van het leven te maken
Hendrik Groen

De ondergrondse spoorweg
Colson Whitehead

Judas
Astrid Holleeder

Homo Deus
Yuval Noah Harari & Inge Pieters

Zoek & Bestel
ZOEKEN KAN VIA BOVEN- EN ONDERSTAANDE ZOEKVELDEN

  Tip van
  Dick Anbeek

  Mischa Spel & Floris Don - De Matthäus-Passion

  Mischa Spel en Floris Don, muziekcritici voor NRC, schreven De Matthäus-Passion. Wat Bachs meesterwerk je vertelt, als je weet waar je op moet letten. Het gaat hen om deze vragen: wat raakt ons zo diep in het stuk, wat gebeurt er in de muziek, hoe is de Matthäus opgebouwd?

   

  ... lees meer

  Tip van
  Eric de Vries

  Gary Northfield - Julius Zebra, Bonje Met De Britten

  In dit tweede deel van de Julius Zebra-serie gaat de onverschrokken arenazebra (probeer dat maar eens 10 keer achter elkaar te zeggen!) na al het harde werken samen met zijn vrienden op vlakantie. Althans, dat denkt hij, maar helaas blijkt de vlakantie al snel te veranderen in een strafkamp. Julius zal zich in Brittania helemaal opnieuw moeten bewijzen, maar of hem dat gaat lukken...?

   

  ... lees meer

  Tip van
  Monique Eskens

  Jane Harper - De droogte

  Een door droogte geteisterd dorpje in Australië vormt het decor voor een zinderende thriller, vol drama en onderhuidse spanning. De beschrijvingen van de effecten van de droogte op de natuur en de mensen tillen deze prima thriller naar een hoger niveau.

  ... lees meer

  Tip van
  Anja de Groene

  David Foenkinos - Charlotte

  Het leven van de Joodse kunstenares Charlotte Salomon die op 26 jarige leeftijd in Auschwitz omkomt in prachtig proza beschreven door de jonge Franse schrijver David Foenkinos. Ik was er erg van onder de indruk. Wat een fantastisch mooi boek! Heel indrukwekkend en aangrijpend!

  ... lees meer

  Tip van
  Fred de Bruijne

  Hendrik Groen - Zolang er leven is

  Wie precies de schrijver achter Hendrik Groen is blijft een goed bewaard geheim. Maar als hij in 6 zinnen het ontroerende verhaal van zijn overleden dochter opschrijft weet je één ding zeker: schrijven kan hij wel!

   

  ... lees meer

  Tip van
  Caroline Leijdekker

  Lize Spit - Het smelt

  Eindelijk weer een boek waar ik niet over kan ophouden. Een boek waar ik iets harder voor naar huis fiets en dat voor altijd bij me blijft. Beeldschoon en schrijnend tegelijk. Ik ging hoe langer hoe meer opzien tegen het einde en toen... toen was het uit.

  ... lees meer