Best verkocht in de Drvkkery!

Zondagochtend breekt aan
Nicci French & Marja Borg & Els van Son

Mijn vader zei altijd
Jaap Toorenaar

Selfies
Jussi Adler-Olsen & Kor de Vries

Singing in the brain
Erik Scherder

HhhH
Laurent Binet & Liesbeth van Nes

Oomen stroomt over
Francine Oomen

Gewoon Mies
Mies Bouwman

Het smelt
Lize Spit

Jihad van liefde
Mohamed El Bachiri & David van Reybrouck

Zoek & Bestel
ZOEKEN KAN VIA BOVEN- EN ONDERSTAANDE ZOEKVELDEN

  Cadeau

  Mooie Middelburg-artikelen! Mooie Middelburg-artikelen!
  In het jaar dat Middelburg 800 jaar stadsrechten heeft ontwerpen wij onze eigen Middelburg-artikelen. Bijvoorbeeld linnen tasjes, notitieblokjes en binnenkort ook sokken en een puzzel. ... lees meer

  Tip van
  Eric de Vries

  Gary Northfield - Julius Zebra, Bonje Met De Britten

  In dit tweede deel van de Julius Zebra-serie gaat de onverschrokken arenazebra (probeer dat maar eens 10 keer achter elkaar te zeggen!) na al het harde werken samen met zijn vrienden op vlakantie. Althans, dat denkt hij, maar helaas blijkt de vlakantie al snel te veranderen in een strafkamp. Julius zal zich in Brittania helemaal opnieuw moeten bewijzen, maar of hem dat gaat lukken...?

   

  ... lees meer

  Tip van
  Monique Eskens

  Daniel Cole - Ragdoll

  Laat je meeslepen in dit originele, enigszins macabere en voortrazende verhaal, dat goed geschreven en niet van humor gespeend is.

  ... lees meer

  Tip van
  Anja de Groene

  David Foenkinos - Charlotte

  Het leven van de Joodse kunstenares Charlotte Salomon die op 26 jarige leeftijd in Auschwitz omkomt in prachtig proza beschreven door de jonge Franse schrijver David Foenkinos. Ik was er erg van onder de indruk. Wat een fantastisch mooi boek! Heel indrukwekkend en aangrijpend!

  ... lees meer

  Tip van
  Fred de Bruijne

  Hendrik Groen - Zolang er leven is

  Wie precies de schrijver achter Hendrik Groen is blijft een goed bewaard geheim. Maar als hij in 6 zinnen het ontroerende verhaal van zijn overleden dochter opschrijft weet je één ding zeker: schrijven kan hij wel!

   

  ... lees meer

  Tip van
  Caroline Leijdekker

  Lize Spit - Het smelt

  Eindelijk weer een boek waar ik niet over kan ophouden. Een boek waar ik iets harder voor naar huis fiets en dat voor altijd bij me blijft. Beeldschoon en schrijnend tegelijk. Ik ging hoe langer hoe meer opzien tegen het einde en toen... toen was het uit.

  ... lees meer