Best verkocht in de Drvkkery

De winter voorbij
Isabel Allende & Rikkie Degenaar

De acht bergen
Paolo Cognetti & Yond Boeke & Patty Krone

Het verdriet van Wilhelmina
Tomas Ross

De heilige Rita
Tommy Wieringa

Ragdoll
Daniel Cole & Roelof Posthuma

Marionet
Daniel Cole & Josee Koning

Het meisje in het ijs
Robert Bryndza & Willeke Lempens

Wat we weten
Arthur Umbgrove

Steeds leuker
Jelle Hermus

Tsjaikovskistraat 40
Pieter Waterdrinker

Zoek & Bestel
ZOEKEN KAN VIA BOVEN- EN ONDERSTAANDE ZOEKVELDEN

  Brasserie

  Vlaams Buffet in de Brasserie Vlaams Buffet in de Brasserie
  Op koopzondag 4 maart laat de Brasserie zich voor het maandelijkse buffet weer inspireren door een favoriet kookboek. Deze keer is dat 'Dagelijkse kost' van de Vlaamse chef Jeroen Meus. Het buffet loopt van 12.00 tot 14.00 uur. Deelname kost €15,- en resevering is verplicht (uiterlijk 1 maart). ... lees meer

  Tip van
  Eric de Vries

  Thijmen Gijsbertsen - Een Bofkont In Pechstad

  Joris woont in Bofstad waar de zon altijd schijnt, de mensen tevreden zijn, zijn vader de burgemeester is en het leven steeds rooskleurig schijnt. Het valt Joris wel op dat er best veel huizen leegstaan in Bofstad, maar schenkt daar niet veel aandacht aan. Dan hoort hij via een lied over een andere stad waar de mensen vooral pech hebben.

   

  ... lees meer

  Tip van
  Vicky Wiessner

  Catherine Poulain - Open zee

  Lili verlaat Frankrijk definitief om te gaan vissen op een boot in Alaska. Ze heeft geen enkele ervaring, maar door haar volhardendheid mag ze het toch proberen.

  ... lees meer

  Tip van
  Jelmer Oskam

  Willem Vissers - Samuel

  Eén keer in de week start ik mijn dag met de column van Volkskrant-journalist Willem Vissers over zijn meervoudig gehandicapte zoon Samuel. Stuk voor stuk ontroerende, lieve, eerlijke en vaak ook grappige verhalen die je aanmoedigen om altijd de mooie kanten van het leven te willen zien.

  ... lees meer

  Tip van
  Fred de Bruijne

  Hendrik Groen - Zolang er leven is

  Wie precies de schrijver achter Hendrik Groen is blijft een goed bewaard geheim. Maar als hij in 6 zinnen het ontroerende verhaal van zijn overleden dochter opschrijft weet je één ding zeker: schrijven kan hij wel!

   

  ... lees meer

  Tip van
  Caroline Leijdekker

  Lize Spit - Het smelt

  Eindelijk weer een boek waar ik niet over kan ophouden. Een boek waar ik iets harder voor naar huis fiets en dat voor altijd bij me blijft. Beeldschoon en schrijnend tegelijk. Ik ging hoe langer hoe meer opzien tegen het einde en toen... toen was het uit.

  ... lees meer