De Drvkkery Top 10

De zeven zussen
Lucinda Riley

Oorsprong
Dan Brown

Wees onzichtbaar
Murat Isik

Hoor nu mijn stem
Franca Treur

Storm
Lucinda Riley & Dieuwke van der Veen & Erica Disco & Kees van Weele

Mythos
Stephen Fry & Henny Corver & Pon Ruiter & Frits van der Waa & Ineke van den Elskamp

President vermist
Bill Clinton & James Patterson & Ruud van der Helm & Waldemar Noë

De acht bergen
Paolo Cognetti & Yond Boeke & Patty Krone

Schaduw
Lucinda Riley

Zoek & Bestel
ZOEKEN KAN VIA BOVEN- EN ONDERSTAANDE ZOEKVELDEN

  Tip van
  Eric de Vries

  Gary Northfield - Julius Zebra, Bonje Met De Britten

  In dit tweede deel van de Julius Zebra-serie gaat de onverschrokken arenazebra (probeer dat maar eens 10 keer achter elkaar te zeggen!) na al het harde werken samen met zijn vrienden op vlakantie. Althans, dat denkt hij, maar helaas blijkt de vlakantie al snel te veranderen in een strafkamp. Julius zal zich in Brittania helemaal opnieuw moeten bewijzen, maar of hem dat gaat lukken...?

   

  ... lees meer

  Jubileum

  20 jaar de Drvkkery! 20 jaar de Drvkkery!
  Op maandag 28 mei bestaat de Drvkkery precies 20 jaar. En met voorganger Fanoy erbij zelfs 120! We gaan dit tot het eind van het jaar vieren met bijzondere activiteiten en wekelijkse aanbiedingen. Ook is er zes weken lang een expositie te zien over de winkel.  ... lees meer

  Tip van
  Monique Eskens

  Libby Page - Het zwembad

  Wat een heerlijk boek om lekker in te duiken. Je kunt je helemaal verliezen in de strijd voor het behoud van het zwembad en wegzwijmelen bij het romantische kantje van het verhaal. Op het eind moest ik een traantje wegpinken, heerlijk!

  ... lees meer

  Tip van
  Jelmer Oskam

  Erling Kagge - Stilte in tijden van lawaai

  De Noorse avonturier Erling Kagge schrijft in een zeer prettige stijl. Kalm, positief, alsof je samen een wandeling maakt. Het is geen hogere en ook geen diepere filosofie, maar wel een zeer fijn boek om je (weer) echt bewust naar de stilte te laten luisteren. En om te beseffen dat er soms geen fijnere plek is om te vertoeven dan in je eigen hoofd.

  ... lees meer

  Tip van
  Fred de Bruijne

  Hendrik Groen - Zolang er leven is

  Wie precies de schrijver achter Hendrik Groen is blijft een goed bewaard geheim. Maar als hij in 6 zinnen het ontroerende verhaal van zijn overleden dochter opschrijft weet je één ding zeker: schrijven kan hij wel!

   

  ... lees meer

  Tip van
  Caroline Leijdekker

  Lize Spit - Het smelt

  Eindelijk weer een boek waar ik niet over kan ophouden. Een boek waar ik iets harder voor naar huis fiets en dat voor altijd bij me blijft. Beeldschoon en schrijnend tegelijk. Ik ging hoe langer hoe meer opzien tegen het einde en toen... toen was het uit.

  ... lees meer