Tips van het personeel

    Werkend in een levendige boekhandel gaan er dagelijks vele boeken door onze handen. Maar ook buiten werktijd houdt onze liefhebberij niet op. Benieuwd waar wij van onder de indruk zijn? U leest het hier.

Graeme Simsion - Het Rosie effect

Getipt door Monique

Een waardige opvolger van Het Rosie project. Ook nu zijn er weer veel humoristische momenten vanwege Don's rechtlijnige denktrant en verkeerde interpretaties, maar ook de schaduwkanten van zijn gedrag komen aan bod, waardoor het verhaal aan kracht en diepgang wint. Verveelt geen moment!

Het Rosie effect
Graeme Simsion & Linda Broeder

Pagina's:
ISBN: 9789024565719
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 10.00

Het Echtgenote project uit Het Rosie Project is succesvol afgerond; Rosie en Don zijn getrouwd en wonen in New York. Al snel dient zich een grote uitdaging aan voor de autistische Don: Rosie is zwanger.

Don is van goede wil om Rosie zo goed mogelijk bij te staan en verdiept zich op de voor hem kenmerkende manier in alle aspecten van zwangerschap.

In zijn pogingen om stress voor Rosie te vermijden, de relatie van vrienden te redden én zich maatschappelijk werk van het lijf te houden raakt hij verstrikt in een web van leugens en komt zijn relatie met Rosie onder druk te staan.