Tips van het personeel

    Werkend in een levendige boekhandel gaan er dagelijks vele boeken door onze handen. Maar ook buiten werktijd houdt onze liefhebberij niet op. Benieuwd waar wij van onder de indruk zijn? U leest het hier.

Joakim Zander - De Zwemmer

Aanbevolen door Vicky!

Dit boek leest als een trein en ik kon er moeilijk in stoppen! Het boek is spannend, realistisch en heeft goed beschreven, geloofwaardige karakters. Wat een spannend debuut!

De zwemmer
Joakim Zander & Angélique de Kroon

Pagina's: 368
ISBN: 9789023487807
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 19.90

De Zweedse Klara Walldéen werk voor het Europees Parlement in Brussel. Via haar ex-vriend krijgt ze informatie over de marteling van krijgsgevangenen in Amerika. Vanaf dat moment worden zij beiden gezocht door CIA-agenten die een internationaal schandaal proberen te voorkomen.

Het verhaal wordt in 2 verschillende tijden verteld: rond 1980 door een man die werkt als spion (en uiteindelijk zijn eigen reden heeft om Klara te volgen) en in het heden, waarin verschillende personen allemaal een link hebben met een groot drama. Het blijft vrij lang onduidelijk, maar daardoor extra spannend hoe de personen zich tot elkaar verhouden.