Tips van het personeel

    Werkend in een levendige boekhandel gaan er dagelijks vele boeken door onze handen. Maar ook buiten werktijd houdt onze liefhebberij niet op. Benieuwd waar wij van onder de indruk zijn? U leest het hier.

R.J. Ellory - Een circus van schimmen

Getipt door Monique

Geweldig! Mooie sfeertekeningen, interessante hoofdpersonen. Het gaat niet zozeer om het oplossen van het misdrijf, maar om de ontwikkeling van hoofdpersoon Travis. Ik ben fan!

Een circus van schimmen
R.J. Ellory & Kris Eikelenboom

Pagina's: 496
ISBN: 9789026137600
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 22.99

Met 'Een circus van schimmen' schreef R.J. Ellory zijn meesterwerk. Complotten, politiek, intrigerende personages; alles komt samen in een mix van literatuur en spanning.

Kansas, 1959. Reizend circus Diablo strijkt neer in Seneca Falls. Wanneer er een lijk onder het carrousel wordt aangetroffen, wordt FBI-agent Michael Travis op de zaak gezet. Travis krijgt te maken met Edgar Doyle, de illustere leider van het circus, die ontwijkend en raadselachtig antwoordt.

De zaak voert veel verder dan het in eerste instantie lijkt. Wanneer zelfs de hoogste bazen als J. Edgar Hoover, van de FBI en de CIA betrokken lijken te zijn, beseft Travis dat hij niets meer als waarheid kan aannemen.

Hij begint zijn onderzoek van voren af aan en duikt er dieper in dan alle betrokkenen hadden gehoopt...