Tips van het personeel

    Werkend in een levendige boekhandel gaan er dagelijks vele boeken door onze handen. Maar ook buiten werktijd houdt onze liefhebberij niet op. Benieuwd waar wij van onder de indruk zijn? U leest het hier.

Albert Sánchez Piñol - De man die de wereld ging ontdekken

Aanbevolen door Jelmer

De opvolger van de magistrale - en verschrikkelijk grappige - avonturenroman Victus. Hoofdpersonage Martí Zuviría werkt zich opnieuw als een ontketende wervelstorm door de wereldgeschiedenis. Dit is verhalen vertellen op z'n best!

Victus : De man die de wereld ging ontdekken
Albert Sánchez Piñol & Adri Boon

Pagina's: 512
ISBN: 9789056725693
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 24.99

BESCHRIJVING

Martí Zuviría ontwaakt gewond in een ziekenhuis na de helse slag om zijn geboortestad Barcelona. Zijn vrouw, zoon en vrienden hebben de strijd niet overleefd. Hij vertrekt per schip naar Wenen – of dat denkt hij althans. In werkelijkheid varen ze naar Noord- Amerika, waar Martí wordt opgenomen door de Yama- indianen.

Binnen de kortste keren weet hij een inheemse vrouw te versieren en helpt hij de indianen te vechten tegen de Britten. Na dit Amerikaanse avontuur keert hij terug naar Catalonië, waar hij definitief afrekent met zijn aartsvijand, om uiteindelijk via Londen en Duitsland met de legendarische kapitein Cook koers te zetten naar Nieuw-Zeeland.