Tips van het personeel

    Werkend in een levendige boekhandel gaan er dagelijks vele boeken door onze handen. Maar ook buiten werktijd houdt onze liefhebberij niet op. Benieuwd waar wij van onder de indruk zijn? U leest het hier.

Nathan Hill - De nix

Aanbevolen door Monique

Lachwekkend, maar akelig actueel zijn karakters als Governor Packer en uitgever Periwinkle, aalgladde manipulatoren met maar één belang: hun eigen.

 

De Nix
Nathan Hill & Dennis Keesmaat

Pagina's: 656
ISBN: 9789023401162
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 24.99

Samuel heeft zijn moeder meer dan 20 jaar niet gezien als hij haar op een dag in het nieuws ziet wegens een aanval op een gouverneur. Hij gaat graven in haar verleden en zo ontvouwt zich een verhaal dat zich over meer dan 40 jaar uitstrekt, vol geschiedenis, politiek en problemen op menselijk en maatschappelijk vlak.

Hill wisselt frequent van tijdperk en van personage dat hij beschrijft, maar de plot zit zo goed in elkaar dat alle puzzelstukjes keurig op hun plaats vallen.

Hij heeft een vlotte pen, schrijft met humor en wekt personages tot leven die indruk op je maken en je bij blijven. Lachwekkend, maar akelig actueel zijn karakters als Governor Packer en uitgever Periwinkle, aalgladde manipulatoren met maar één belang: hun eigen.