Tips van het personeel

    Werkend in een levendige boekhandel gaan er dagelijks vele boeken door onze handen. Maar ook buiten werktijd houdt onze liefhebberij niet op. Benieuwd waar wij van onder de indruk zijn? U leest het hier.

Daniel Cole - Ragdoll

Aanbevolen door Monique

Laat je meeslepen in dit originele, enigszins macabere en voortrazende verhaal, dat goed geschreven en niet van humor gespeend is.

Ragdoll
Daniel Cole & Roelof Posthuma

Pagina's: 400
ISBN: 9789024574988
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 20.99

De toon van deze razend spannende thriller wordt gezet met de vondst van een lijk dat uit lichaamsdelen van zes verschillende mensen blijkt te bestaan. Het politieonderzoek krijgt een extra dimensie als een lijst met namen van toekomstige slachtoffers wordt gevonden, met als laatste de naam van rechercheur Wolf en de datum waarop hij zal sterven. 

Boekomschrijving

Voor liefhebbers van Samuel Bjørk komt nu het ijzingwekkende debuut Ragdoll van Daniel Cole. Laat je meenemen in dit razend spannende verhaal. Maar pas op voor de wolf in schaapskleren... Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd?

Terwijl Wolf samen met zijn collega's Baxter en Edmunds achter de identiteiten van de zes slachtoffers probeert te komen, krijgt Wolfs ex-vrouw een lijst toegestuurd met zes namen en de zes data waarop deze mensen zullen worden vermoord. En Wolfs naam staat erop, als laatste. De Lappenpopmoordenaar heeft het vonnis bepaald. Wolf zal sterven op 14 juli. Zullen de rechercheurs Wolfs leven kunnen redden?

Media