Tips van het personeel

    Werkend in een levendige boekhandel gaan er dagelijks vele boeken door onze handen. Maar ook buiten werktijd houdt onze liefhebberij niet op. Benieuwd waar wij van onder de indruk zijn? U leest het hier.

Jane Harper - De droogte

Aanbevolen door Monique

Een door droogte geteisterd dorpje in AustraliĆ« vormt het decor voor een zinderende thriller, vol drama en onderhuidse spanning. De beschrijvingen van de effecten van de droogte op de natuur en de mensen tillen deze prima thriller naar een hoger niveau.

De droogte
Jane Harper & catalien van Paassen & Willem van Paassen

Pagina's: 336
ISBN: 9789400507432
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 15.00

Boekomschrijving

Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen. Luke Hadlers zelfmoord - nadat hij zijn vrouw en zesjarige zoontje van het leven beroofde - laat iedereen verbijsterd achter.

Aaron Falk keert terug naar het stadje waar hij opgroeide om de begrafenis van zijn vroegere beste vriend bij te wonen. Hij raakt daar tegen wil en dank betrokken bij het onderzoek naar de dramatische zaak. Als de vragen zich beginnen op te stapelen en het wantrouwen groeit, wordt Falk gedwongen de gemeenschap onder ogen te komen die hem twintig jaar geleden heeft verstoten.