Tips van het personeel

    Werkend in een levendige boekhandel gaan er dagelijks vele boeken door onze handen. Maar ook buiten werktijd houdt onze liefhebberij niet op. Benieuwd waar wij van onder de indruk zijn? U leest het hier.

Leon Verdonschot - De Vos

Tip van Jelmer

Een prachtige biografie van de grootste, raadselachtigste, liefste en diepst gemiste rockster van Vlaanderen. Schitterend beschreven door Leon Verdonschot.

VOS
Leon Verdonschot

Pagina's: 280
ISBN: 9789048831630
Bindwijze: Ingenaaid boek
Prijs: € 19.99

Omschrijving

Luc De Vos was een van de meest geliefde zangers van Vlaanderen. Hij brak in 1992door met Gorki, scoorde meerdere toptien-hits, maar ook als televisiepersoonlijkheid, columnist en schrijver was hij ongekend populair. Hij werd bewonderd om zijn levenslust, humor en intelligentie, maar achter zijn gulle lach ging ook een verlegen, onzekere man schuil die worstelde met de wereld, zijn bekendheid, zijn achtergrond en ambities.

In VOS reconstrueert Leon Verdonschot het leven van Luc De Vos aan de hand van talloze interviews met (jeugd)vrienden, familieleden, muzikanten en bewonderaars en creƫert daarmee een intiem portret van een getroebleerde held die veel te vroeg gestorven is.