Tips van het personeel

    Werkend in een levendige boekhandel gaan er dagelijks vele boeken door onze handen. Maar ook buiten werktijd houdt onze liefhebberij niet op. Benieuwd waar wij van onder de indruk zijn? U leest het hier.

Chloe Benjamin - De onsterfelijken

Aanbevolen door Monique

Dit boek draait om een intrigerend gegeven: hoe zou je leven als je wist wanneer je zou sterven? Laat je je leven bepalen door het lot of probeer je er invloed op uit te oefenen?
De onsterfelijken
Chloe Benjamin & Maaike Bijnsdorp & Lucie Schaap

Pagina's: 368
ISBN: 9789029092739
Bindwijze: Gebonden boek
Prijs: € 19.99

New York, 1969. De broers en zussen Gold krijgen als kind hun sterfdatum te horen van een helderziende. De voorspelling heeft grote gevolgen voor hen in de vijftig jaar die volgen en allevier proberen ze op eigen wijze het lot te bezweren: oogappel Simon vlucht naar de westkust, op zoek naar de liefde in het San Francisco van de jaren tachtig. De dromerige Klara wordt illusionist in Las Vegas, geobsedeerd door de grens tussen werkelijkheid en fantasie. Oudste zoon Daniel zoekt naar zekerheid als legerarts in de jaren na 9/11, hopend aan het lot te kunnen ontkomen. En de serieuze Varya probeert de grens tussen de wetenschap en onsterfelijkheid te breken. De onsterfelijken is een prachtige ode aan de onontkoombare kracht van verhalen en van familiebanden.