Binnenkort in de winkel, nu al te bestellen!

Griet op de Beeck - Let op mijn woorden

De nieuwe roman 'Let op mijn woorden' van Griet op de Beeck verschijnt rond 17 september 2019. Bestel nu alvast uw exemplaar!

 

Let op mijn woorden
Griet Op de Beeck

Pagina's: 416
ISBN: 9789044636161
Bindwijze: Gebonden boek
Prijs: € 19.99

Vooruitbestellen

Door vooruit te bestellen heeft u dit boek zo snel mogelijk in huis. Haalt u het op in de winkel? Dan geven wij u een seintje zodra wij het boek uit de doos halen. Laat u het thuisbezorgen? Dan komt het boek direct na verschijning naar u toe. 

Let op mijn woorden 

Lise weet het niet zo goed, hoe leven gaat. Niet als ze vijftien is, maar evenmin als late twintiger. Ze vindt nochtans dat ze eigenlijk geen reden tot klagen heeft, zoals de meeste mensen die proberen sterk te zijn en het goed te doen. Dus zij gaat door, en probeert diegene te worden die ze denkt te moeten zijn.

Let op mijn woorden is een roman over hoe de start van ons bestaan onontkoombaar het vervolg bepaalt, zelfs als dat een blinde vlek blijft. Over families die de rangen sluiten. Over morsige liefde en echte connectie. Over de onontkoombaarheid van verlies en het belang van blijven zoeken. Over de angst om te dromen en een diep verlangen naar beter dat misschien wel bestaat voor wie weigert op te geven. Misschien. Een verhaal dat alles blootlegt, behalve dat wat je verwacht.

Griet Op de Beeck schreef met dit boek het tweede deel van haar trilogie, al is het ook perfect autonoom te lezen. In het derde deel zullen alle hoofdpersonages van Het beste wat we hebben en Let op mijn woorden samenkomen in één roman waarin alles wat tot dan toe verhuld bleef voluit mag en moet bestaan.