Word vriend(in) van de Drvkkery en download onze app!

Nieuwe klantenkaart met bijbehorende app

Graag vertellen we je over onze nieuwe klantenkaart én onze app. Hiermee kunnen we je voortaan nog beter voorzien van tips, nieuwtjes, activiteiten en exclusieve weekacties. Word vriend(in) van de Drvkkery en profiteer van bijzondere aanbiedingen!

 

Hoe kom ik aan een klantenkaart of app?

De klantenkaart van de Drvkkery geven we gratis weg in onze winkel. Maar je kunt ook direct onze app downloaden. Wanneer je de app Readr downloadt in de Apple Store of Google Play Store staat er namelijk al automatisch een klantenkaart in je telefoon. 

Om je op de hoogte te kunnen brengen van nieuws, activiteiten en onze weekaanbiedingen is het belangrijk dat je een account aanmaakt in de app en dat je de Drvkkery kiest als 'jouw' boekhandel.

Download onze app

  1. Download de app Readr in de Apple Store of de Google Play Store
  2. Kies de Drvkkery als je boekhandel (alleen zo blijf je op de hoogte van ons nieuws en onze weekaanbiedingen)
  3. Je kunt je klantenkaart koppelen aan de app, maar dat hoeft nier per se. In de app zelf zit namelijk ook al een klantenkaart.

Geen smartphone en toch op de hoogte blijven?

  1. Maak dan een account aan op de website www.readr.nl
  2. Kies de Drvkkery als je boekhandel (alleen zo blijf je op de hoogte van ons nieuws en onze weekaanbiedingen)
  3. Koppel je klantenkaart aan je account

De voordelen van de app

Via onze app nodigen we je als eerste uit voor onze activiteiten en lezingen. Ook brengen we je op de hoogte van leuke weekacties, speciaal voor de gebruiker van onze klantenkaart en/of app. Natuurlijk vind je in de app ook volop lees-, luister- en cadeautips van onze medewerkers.

En, heel praktisch, in de app kun je je Boekenbon(nen) en Drvkkery Cadeaukaart toevoegen. Zo heb je ze altijd bij je. En houd je zicht op het tegoed. Bovendien sturen we je een berichtje als de uiterste inleverdatum van je Boekenbon(nen) nadert.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder in de winkel of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.