Readr-actie: €5,- korting op LP Nick Cave

Op vertoon van onze app of onze klantenkaart is de LP Lovely Creatures in de winkel te koop voor €29,95 in plaats van € 34,95. De actie loopt tot en met 17 juli. 

Lovely Creatures (LP)


Dertig jaar Nick Cave. Samen met 'zijn' Bad Seeds. Dertig jaar weggezet in vijfenveertig nummers, waarvan het gros geen inleiding nodig heeft. De verzamelaar doorkruist een van het meest eigenzinnige en inventieve oeuvre in het hedendaagse muzieklandschap.

De klassiekers Stagger Lee, The Mercy Seat en Where The Wild Roses Grow worden afgewisseld met recente fan-favorieten als Jubilee Street en We No Who U R, moeiteloos aangevuld met nieuwelingen als O Children en Red Right Hand. Fraaie foto's zijn aan het geheel toegevoegd.

Lovely Creatures is een must have! 


Hoe kom ik aan een klantenkaart of app?

De klantenkaart van de Drvkkery geven we gratis weg in onze winkel. Je krijgt er zolang de voorraad strekt zelfs een boekje bij cadeau van Toon Tellegen of Remco Campert.

Je kunt ook direct onze app downloaden. Wanneer je de app Readr downloadt in de Apple Store of Google Play Store staat er namelijk al automatisch een klantenkaart in je telefoon.

Om je op de hoogte te kunnen brengen van nieuws, activiteiten en onze weekaanbiedingen is het belangrijk dat je een account aanmaakt in de app en dat je de Drvkkery kiest als 'jouw' boekhandel.

Download onze app en koppel je klantenkaart

  • Download de app Readr in de Apple Store of de Google Play Store
  • Kies de Drvkkery als je boekhandel (alleen zo blijf je op de hoogte van ons nieuws en onze weekaanbiedingen)
  • Voeg je klantenkaart toe aan de app (vanaf nu dient ook je app als klantenkaart!)

Heb je geen smartphone?

  • Maak dan een account aan op de website www.readr.nl
  • Kies de Drvkkery als je boekhandel (alleen zo blijf je op de hoogte van ons nieuws en onze weekaanbiedingen)
  • Koppel je klantenkaart aan je account

De voordelen van de app

Via onze app nodigen we je als eerste uit voor onze activiteiten en lezingen. Ook brengen we je op de hoogte van leuke weekacties, speciaal voor de gebruiker van onze klantenkaart en/of app. Natuurlijk vind je in de app ook volop lees-, luister- en cadeautips van onze medewerkers.

En, heel praktisch, in de app kun je je Boekenbon(nen) en Drvkkery Cadeaukaart toevoegen. Zo heb je ze altijd bij je. En houd je zicht op het tegoed. Bovendien sturen we je een berichtje als de uiterste inleverdatum van je Boekenbon(nen) nadert.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder in de winkel of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.