€5,- voucher tijdens Eindejaarsactie!

Tot en met 24 december krijg je bij aankoop vanaf € 25,- aan boeken een waardebon van €5,- die van 27 december 2017 t/m zaterdag 27 januari 2018 te verzilveren is bij 100 titels. 

Het is ook mogelijk om de kortingsvoucher op je app of klantenkaart te laten zetten. Via de app krijg je automatisch een seintje op je telefoon wanneer de actie bijna afgelopen is. Want het zou zonde zijn als je het vergeet!

De 100 toptitels worden binnenkort bekend gemaakt.


 

Over onze app

De app  is nog om veel meer redenen interessant: we bieden je speciale weekacties aan (bijvoorbeeld op muziek, de Brasserie of tijdschriften) en je leest er onze laatste boekentips en de aankomende activiteiten.

Hoe kom ik aan een klantenkaart of app?

De klantenkaart van de Drvkkery geven we gratis weg in onze winkel. Maar je kunt ook direct onze app downloaden. Wanneer je de app Readr downloadt in de Apple Store of Google Play Store staat er namelijk al automatisch een klantenkaart in je telefoon.

Om je op de hoogte te kunnen brengen van nieuws, activiteiten en onze weekaanbiedingen is het belangrijk dat je een account aanmaakt in de app en dat je de Drvkkery kiest als 'jouw' boekhandel.

Download onze app

  • Download de app Readr in de Apple Store of de Google Play Store
  • Kies de Drvkkery als je boekhandel (alleen zo blijf je op de hoogte van ons nieuws en onze weekaanbiedingen)
  • Je kunt je klantenkaart koppelen aan de app, maar dat hoeft nier per se. In de app zelf zit namelijk ook al een klantenkaart.

Geen smartphone en toch op de hoogte blijven?

  • Maak dan een account aan op de website www.readr.nl
  • Kies de Drvkkery als je boekhandel (alleen zo blijf je op de hoogte van ons nieuws en onze weekaanbiedingen)
  • Koppel je klantenkaart aan je account