Readr-korting op album van de maand

Superorganism – Superorganism

Op vertoon van onze app of klantenkaart krijg je korting op het prachtige nieuwe album van Superorganism.

Muziek of dvd's bestellen?
muziek@drukkerijmiddelburg.nl
o.v.v. naam, adres en telefoonnummer

Superorganism is sinds enkele maanden de meest besproken band in en uit Londen. Met drie geweldige singles en een glansrijke showcase op Eurosonic onder de arm verschijnt nu hun titelloze debuutplaat. Het zou zomaar eens de leukste popplaat van het jaar kunnen blijken. Dat zit zo: de van oorsprong Nieuw-Zeelandse band telt acht kosmopolitische twintigers die hutjemutje twee verdiepingen delen.

De creatieve ideeën zweefden aldus als wierook van kamer naar kamer tot er krankzinnig sterke songs als Reflections On The Screen, Everybody Wants To Be Famous en Something For Your Mind overbleven. Overstuurde beats, ogenschijnlijke hak-op-de-takmelodieën, en een onmetelijkheid aan maffe technicolor samples maken Superorganism tot een plaat waar geestelijk vaders als MGMT, Beck, The Go! Team en The Avalances voor zouden tekenen.

Een 33 minuten durend salvo van uitmuntende stuiterballenpop, speciaal voor de jonge generatie die kampt met concentratieproblemen. In het zeer pakkende Relax zingt de nog minderjarige Orono het ongeïnteresseerd maar treffend voor: 'Breeze is buzzing about, but school's out so join the crowd.'

CD: 15,95 (met Readr 14,45)
Vinyl: 25,95 (met Readr 22,95)

De actie loopt tot en met 31 maart

--------------------------------

Nog geen app of klantenkaart?

Hier lees je hoe het werkt!

 

 

Media