20 jaar de Drvkkery!

Op maandag 28 mei bestaat de Drvkkery precies 20 jaar. En met voorganger Fanoy erbij zelfs 120! We gaan dit tot het eind van het jaar vieren met bijzondere activiteiten en wekelijkse aanbiedingen. Ook is er zes weken lang een expositie te zien over de winkel. 

Expositie

Vanaf dinsdag 29 mei is er aan beide wanden van de winkel een expositie te zien over 20 jaar Drvkkery. Met natuurlijk veel prachtige beelden uit de historie van de winkel.

Wekelijkse Boekenactie

Vanaf 28 mei hebben we iedere week een bijzonder boek in de aanbieding. Daar lees je wekelijks alles over via onze website, social media, nieuwsbrief en natuurlijk via de posters en schermen in de winkel.

Cartoonboekje voor €1,-

De Drvkkery biedt u een bijzonder boek aan voor € 1,- 
Het boek 'De kunst van verzet' bevat de beste cartoons wereldwijd van het afgelopen jaar. De winnaar van deze wedstrijd wordt elk jaar in Middelburg bekend gemaakt. 

De 20 beste koopavondmenu's

Onze Brasserie heeft een selectie gemaakt uit de beste koopavondmenu's die zij hebben geserveerd. Iedere donderdagavond geniet u dus van een Best of the Chef!

Stadswandeling Sloppen en Stegen

Op iedere 20e van de maand trekken de stadsgidsen van onze Tourist Info de sloppen en stegen van Middelburg in. Want Middelburg mag dan veel statige panden hebben, lang niet iedereen deelde in de geschiedenis mee in die weelde. Onze stadsgidsen vertellen u alles over de 'achterafsteegjes' van onze stad.
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Win een kano!

In de maand juni is de Origami-kano (ONAK) te winnen, Deze innovatieve en geheel recyclebare kano ter waarde van € 1000,- is opvouwbaar tot een rolkoffer. Hij is geïnspireerd op de Japanse papiervouwkunst. U rolt hem achter u aan, neemt hem mee in de trein of legt hem in uw auto. Een uit- en opgevouwen exemplaar vindt u in De Brasserie van De Drvkkery. Op 11 juni start de wedstrijd. Dus houdt onze website en social media in de gaten!

Houd onze website en social media in de gaten voor onze overige acties en activiteiten!