Zomerleesgroep Senia

Deze zomer kunt u in de Drvkkery meedoen aan een speciale Zomerleesclub van leesgroep Senia. In een zomerleesclub lees en bespreek je in juli en augustus drie interessante boeken aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. 

Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, organiseert deze activiteiten in de zomer, elk jaar met een ander thema. Het thema is dit jaar 'Een reis door het leven'.

De drie boeken die de Zomer-leesclubs gaan bespreken zijn Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend, de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa.

Met de leeswijzers van Senia als ondersteuning, zijn de besprekingen interessant en krijgen ze diepgang.

Eind juni gaat de zomerleesclub in Middelburg van start. Wilt u nog meedoen? Stuur dan een e-mail aan André Schoonderbeek, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wilt u meer weten over de zomer-leesclubs van Senia, kijk dan op www.senia.nl.

Kosten

Deelname aan een Zomer-leesclub kost € 16,00 per persoon. Voor dat geld brengen we lezers bij elkaar en krijgt u de drie leeswijzers. Door deze te gebruiken komt u tot een goed gesprek over het boek en komt u tot verdieping. Deelnemers zorgen zelf voor de boeken (via boekhandel, bibliotheek of roulatiesysteem).