Win een opvouwbare kano!

Heb jij de opvouwbare kano van ONAK al in onze Brasserie aanschouwd? Of bij de Watersportdagen in Middelburg? Dan is er goed nieuws, want je kunt hem winnen! Hoe? Doe tussen 9 en 21 juni mee aan onze wedstrijd. De winnaars van de 2e en 3e prijs krijgen een cadeaubon van de Drvkkery. 

Over de wedstrijd

Tussen 9 juni en 21 juni maken we 5 opvolgende opdrachten bekend via deze pagina en onze social media.

Wanneer je alle antwoorden gedurende deze periode verzameld hebt, kun je deze invullen in dit formulier (je hebt hier een account bij Google voor nodig). Versturen kan tot en met 1 juli.

De 5 opdrachten

Opdracht 1:Maak (in de winkel) een mooie bookface foto en plaats deze op je social media (Facebook of Instagram) met de hashtag #ikkanonak

Opdracht 2: Zoek op de website van Onak op de adventures kaart uit hoeveel kanoroutes er in Duitsland te vinden zijn.

De overige opdrachten maken we binnenkort bekend! Er komt er telkens eentje bij. 

Bekendmaking winnaars

De winnaar van de ONAK en de twee winnaars van de cadeaubonnen krijgen op maandag 2 juli persoonlijk bericht. 
De 2e prijs is en cadeaubon van de Drvkkery t.v.w. €75,-
De 3e prijs is een cadeaubon van de Drvkkery t.w.v. €50,0

Over de kano

De ONAK is 's werelds eerste origami-kano. Je vouwt hem uit en in volgens de Japanse papiervouwkunst. Je neemt deze 4,6 meter lange kano als een kleine rolkoffer mee: in de trein of in je auto. En je neemt hem mee naar onverwachte plekken die anders onbereikbaar zijn. De ONAK wordt gemaakt met aandacht voor mens en milieu: hij is volledig recyclebaar. De ONAK is mooi en duurzaam, is klein en groots – daar houden we van in de Drvkkery.

De kano is ontworpen door de Belgische designer Otto van de Steene. Zijn missie was het ontwerpen van een opvouwbare kano van topkwaliteit, die tegelijkertijd betaalbaar is voor de moderne avonturier. En zelfs - opgevouwen en wel - makkelijk mee te nemen is in een rolkoffertje. Die missie is meer dan geslaagd!

ONAK, een duurzaam bedrijf

ONAK zet in op duurzaamheid, zowel wat betreft milieu als lokale werkgelegenheid en productie. Het belang van duurzaamheid vertaalt zich in de producten die ONAK maakt en verkoopt. Zo bestaat de opvouwbare origami kano enkel uit onderdelen die helemaal te recycleren zijn. Verder introduceerde ONAK bij haar accessoires een waterbestendige lamp die werkt op zonne-energie. Na het eerdere succes van een opruimactie op het water, zal ONAK ook deze zomer samen met enkele jeugd- en milieuorganisaties de stadswateren afvalvrij maken tijdens verschillende activiteiten.

Kijk ook op www.onakcanoes.com

Watersportdagen Middelburg

Op 8, 9 en 10 juni zijn er weer de jaarlijkse watersportdagen in de historische havens van Middelburg. Ook dit jaar hebben we weer heel veel gratis watersportactiviteiten voor jong en oud. Daarnaast is er een foodtruck terrein, braderie, kinderspeelplein, live muziek, diverse optredens en allerlei andere feestelijke activiteiten!

Kijk ook op www.mwsd.nl