De Drvkproef 2018-2019

In goede traditie komen de makers van de Drvkproef met een uitdaging om gedurende de feestdagen de tanden op stuk te bijten. Haal hem op bij onze bestelafdeling of download de PDF onder aan dit artikel!

Download de Drvkproef 2018-2019

de Drvkproef is hier als PDF te downloaden

Over de Drvkproef

Naar goede traditie komen de makers van de Drvkproef met een uitdaging in de vorm van een puzzel om gedurende de feestdagen de tanden op stuk te bijten, huisgenoten tot wanhoop te brengen en te zweven tussen frustratie en euforie. Een Kerstpuzzel over.... (uiteraard) boeken.

Monique Eskens en Hans Vellekoop hebben een puzzel bedacht waarbij in een cryptische omschrijving de titel van een boek gezocht wordt. Aan u de schone taak deze titel en auteur hierbij te zoeken. Als u alle antwoorden ingevuld hebt, vormt zich van boven naar beneden een toepasselijke slogan. En weet u niet alle vragen op te lossen, aarzel niet om uw antwoorden in te sturen, wie weet valt u toch in de prijzen.

Inzenden

Wij ontvangen uw inzending graag zo compleet mogelijk; titels, auteursnamen én slogan. Inzenden kan tot en met zondag 13 januari.

Stuur uw inzending naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Antwoordnummer 51, 4330 VB Middelburg. (geen postzegel plakken).

Inleveren in De Drvkkery kan natuurlijk ook.

De antwoorden en de prijswinnaars worden op vrijdag 18 januari gepubliceerd op onze website. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

De te winnen prijzen zijn

1e prijs Drvkkery cadeaubonnen ter waarde van €75,-
2e prijs Drvkkery cadeaubonnen ter waarde van €50,-
3e prijs Drvkkery cadeaubonnen ter waarde van €25,-

De bonnen kunnen ook worden besteed in de webshop!

Veel succes!