donderdag 21 jun Gehele dag
t/m
maandag 31 dec Gehele dag
tentoonstelling

Kunsthandel De Directiekamer exposeert in wisselende tentoonstellingen schilderijen van Zeeuwse schilders en Zeeuwse voorstellingen. Een paar namen: W.J. Sch├╝tz, R.Kimpe, W.F.A.I. Vaarzon Morel, M. Goth. Ook Kunsthandel De Directiekamer viert het 20 jarig bestaan van de Drvkkery. Zie de catalogusmap voor flinke kortingen op veel schilderijen.

maandag 20 aug Gehele dag
t/m
zaterdag 29 sep Gehele dag
tentoonstelling

Leen van Duivendijk, uit Middelburg is al 27 jaar actief als schilder (Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, CBK, ZKK). Vanaf maandag 20 augustus exposeert hij naast zijn bekende waterschilderijen ook 10 "Gouden Gevels" van Middelburg. Alle werken zijn te koop.

donderdag 23 aug Gehele dag
t/m
donderdag 23 aug Gehele dag
tentoonstelling

De dubbeltentoonstelling van Leen van Duivendijk in de Drvkkery wordt op donderdagavond 23 augustus om 19.00 uur geopend, gevolgd door een wandeling langs de geschilderde objecten. Deelnemers kunnen zich daarvoor (kosteloos) aanmelden. Vanaf maandag 20 augustus exposeert Van Duivendijk naast zijn bekende waterschilderijen ook 10 "Gouden Gevels" van Middelburg. Alle werken zijn te koop.