Instagram

  Cadeau

  Mobiles om bij weg te dromen Mobiles om bij weg te dromen
  In 1953 maakte Christian Flensted zijn eerste mobile om de doop van zijn dochter te vieren - Hij sneed drie ooievaars uit, monteerde ze aan twee rietjes en de Stork Mobile werd gemaakt! Dit was het begin van een mooi avontuur! Een Flensted Mobile is een perfecte combinatie van liefde, toewijding en kwaliteit en hierdoor een uniek ontwerp in uw huis – en het helpt u ook nog eens te ontspannen!

  Cadeau

  Het handschrift blijft altijd Het handschrift blijft altijd
  'In het tijdperk van internet en smartphones is het handschrift een van de weinige mogelijkheden om uitdrukking te geven aan uw eigen persoonlijkheid. Dat is de reden waarom er geen twijfel bestaat over het voortbestaan van de wereld van het handschrift.'

  Cadeau

  Handgemaakte uiltjes! Handgemaakte uiltjes!
  Handgemaakte Uiltjes van speksteen in diverse maten en kleuren van Maria Laach. Vanaf € 5.99

  Cadeau

  Nijntje handgehaakt! Nijntje handgehaakt!
  Handgehaakt Nijntje met garderobe! Nijntje vanaf € 20.95 en de kleertjes vanaf € 7.95. In de bekende rode jurk die nijn het liefst draagt of gekleed in een koninginneset, mét kroon. En voor de koude winterdagen draagt ze haar blauwe jasje en rode muts. Ook het witte uniform en de groene overall zijn heel sprekend.
  Lekker knuffelen! Lekker knuffelen!
  De zachtste knuffels die je ooit voelde! Geschikt voor kinderen van 0 jaar en ouder.  Bijvoorbeeld 'bashful beige bunny' verkrijgbaar in S, 18 cm. € 15.95 M,31 cm. € 22.95 en L,36 cm. € 34.95. Zijn lange slappe flaporen en slappe armen zijn gemakkelijk vast te houden.

  Cadeau

  24 Bottles 24 Bottles
  24Bottles is een lifestyle merk ontwikkeld door een team van jonge designers uit Italië die de ambitie hadden om iets te doen aan al het afval in de wereld en de 'verspillingsmaatschappij' waarin we vandaag de dag leven. Het resultaat: kwalitatieve, levenslange, mooie en stijlvolle ecologische drinkflessen voor  'people on the go'.

  Cadeau

  Caran d'Ache kleurpotloden Caran d'Ache kleurpotloden
  Deze fantastische kleurpotloden met een hoge pigmentatie zorgen voor geweldig kleurplezier. Een doos kleurpotloden vanaf € 13.90

  Cadeau

  Secrid cardholder Secrid cardholder
  Onze betaalpasjes zijn niet meer weg te denken. Hoog tijd voor een geheel nieuw soort portemonnee. Eén die zowel uw geld als uw privacy beschermt. En dat ook nog eens op een uiterst stijlvolle manier! Vanaf € 24.95.

  Cadeau

  Bordspellen Bordspellen
  In de Drvkkery vind je een grote collectie bord- en kaartspellen. Van de klassiekers onder de gezelschapsspellen tot de populaire kaartspelletjes van 999 Games, zoals Black Stories en Beverbende.

  Cadeau

  Nuuna Notebooks Nuuna Notebooks
  Nuuna notebooks, ontworpen en geproduceerd in Hamburg. Gemaakt van bijzondere materialen, speciaal geselecteerd papier, krachtige kleuren en met een sterk oog voor detail.Vanaf € 15.95.

  Cadeau

  Schrijf een brief! Schrijf een brief!
  Met schrijfwaren van Caran d'Ache, Waterman, Lamy, Sailor, Parker en Faber Castell mag de briefopener Birdie uit Japan niet ontbreken.

  Cadeau

  Metalbirds Metalbirds
  Metalbirds van Nederlandse makelij! Fleur je tuin of balkon op met deze prachtige metalen vogels. Je hebt keus uit Merel, Roodborstje, Uil, Ekster, Specht en IJsvogel. Of wil je liever een vrolijke exoot?